Вакуум готвене

продукти
услуги
каталог
сервиз

Back

Революционна CSC технология на готвене означава, че хранителни продукти, като месо, зеленчуци и плодове, са вакуум-опаковани в сурово състояние в пликове VacStar. Приготвянето става при ниска температура (от 56 до 95°С) с минимално овкусяване. Така приготвени продукти могат да се ползват не само в професионални гастро заведения, а и домашни условия. CSC машини се предлагат в две модификации. Чрез базовия вариант CSC има възможност да се приготвят ястия при предварително зададена температура. Тя се поддържа с точност до 0.02 °С. Модел CSC-CT има всички функции на базовия модел, но разполага и с температурна сонда, която се ползва най-често при готвене на голени парчета месо. Освен това, този модел има възможност да се запаметят 10 програми за готвене.

Sous Vide Chef

Този продукт с технология Sous Vide е подходящ за домашни условия и малки кухни. Неговите предимства са малък размер и система за подгряване на вода с долна циркулация, така че е удобен за ползване във всеки съд с обем до 20 литра. Качеството на този модерен уред с марка VacStar се определя от неговия ергономичен дизайн, дисплей с големи цифри, контрол нивото на водата, времето до 99.9 часа, защита срещу по-високо налягане и температурен диапазон от 1 до 99°С с точност до 0.02°С. Освен това Sous Vide Chef тежи само 2.1 кг. И не се нуждае от поддръжка. Предимствата на Sous Vide Chef са:

Хранителните продукти запазват цвета си, а чрез тази подготовка аромата им е още по-наситен (продукта не изсъхва, не оксидира и не губи хранителните си качества)
Благодарение на внимателната топлинна обработка се запазват всички полезни съставки на хранителните продукти
Хранителните продукти могат да се приготвят почти без мазнини и сол
Така приготвените храни, отговарят на най-строгите диетични изисквания
Продуктите запазват теглото си (при класическо или друго алтернативно готвене продуктите губят почти 50% от теглото си)
Пестене на време
Лесна поддръжка
 
   
 

2011 © Екопак ООД