Преси за балиране на отпадъци


Back
B-Серия

Едни от най-малките балиращи преси подходящи за хотели и супермаркети. Със своя хидравличен натиск (в зависимост от модела от 3 до 50 тона) машината успява да намали до 90% обема на Вашите отпадъци от картон и сухи полиетиленови опаковки.
Това от своя страна ще доведе до неизбежно намаляване на разходите Ви за сметоизвозване.
Тази машина е задължителна за всеки, който иска да оптимизира своето складово пространство.

 

 

X-Серия

Балиращите машини от този клас са с по-голям отвор за поставяне на картонени/полиетиленови отпадъци. Със своята кръстообразна хидравлична глава, машината успява само за 18 секунди да „свие” до 90% всичко, което е поставено вътре в нея. С хидравличният си натиск (в зависимост от модела от 12 до 50 тона), тя е идеална за обекти с бързо оборотни стоки. Освен това, пресата се характеризира със стабилна конструкция и ниско ниво на шум.

 

 

MC-Серия

Балираща преса с две камери. Освен, че е незаменим помощник при оптимизирането на складовото пространство, тя опростява и разделното Ви събиране на картонени и полиетиленови отпадъци. Двете камери се обслужват от една преса, която е лесна за преместване от една на друга страна.
Така спестявате и време и място.

 

 

Kitchen Press

Преса със специално предназначение KITCHEN- PRESS С хидравличен натиск от 1 500 кг, тя „мачка” картонени, полиетиленови и влажни отпадаци. Това я прави незамeним помощник във всяка кухня.
Машината е снабдена с четири колелца, всяко от които със спирачка. Това придава устойчивост по време на работния цикъл. Пресованият отпадък пада направо в здрава полиетиленова торба. Тази машина ще премахне една голяма тежест на всеки готвач.

 

 

DP-Серия

Друга преса със специално предназначение е пресата за варели. Хидравличния натиск от 16 тона, без усилие свива до 90 % 200 литров варел. Така ще може да складирате по един по-лесен начин пресованите варели.

 

 

ТP-Серия

Чрез двутоновата хидравлична сила на натиск, захранвана само от копресиран въздух се достига почти до 90 % намаляне на обема на малки варели с капацитет не по-голям от 30 литра.

 

 

CT-Серия

Всяко производство познава проблемите на големите и тежки кофи за разделно събиране на отпадъци. С нашето предложение за повдигач до 1 600 мм височина тези проблеми остават назад в историята.
Тази система може да бъде пригодена, както за европалети така и за контейнери от 370 литра и 1 100 литра.

 

 

HC-Серия

За големи нужди и при ограничено пространство. Тази поточна преса е чудесен помощник, там където има голямо количество отпадъци и ограничено пространство.
Този тип машини намират широко приложение в големите хипермаркети, складове за бързо обортни стоки, производствени и логистични центрове.

 

 

 
   
 

2008 © Екопак ООД